Blog

Moederdag

Moederdag is een bijzondere dag waarop we onze moeders laten zien hoeveel we van ze houden en waarderen. Een leuk cadeau kan hierbij niet ontbreken! Op 14 mei 2023 wordt er in de gezellige wijk Princenhage in Breda een rommelmarkt georganiseerd waar antiek, vintage en curiosa te vinden zijn. Dit is de perfecte plek om een bijzonder en uniek cadeau te vinden voor je moeder! Hier zijn 10 cadeautips die je kunt vinden op de rommelmarkt.

  1. Antieke sieraden – Vind een prachtige vintage armband, ketting of oorbellen die passen bij de stijl van je moeder.
  2. Oude ansichtkaarten – Zoek naar ansichtkaarten met afbeeldingen van oude steden, landschappen of beroemde gebouwen. Je moeder kan ze gebruiken om haar woonkamer of studeerkamer te decoreren.
  3. Vintage boeken – Als je moeder van lezen houdt, kun je haar verrassen met een oud boek van haar favoriete auteur of een zeldzaam exemplaar dat ze nog niet heeft.
  4. Antieke parfumflesjes – Een verzameling antieke parfumflesjes kan een mooie aanvulling zijn op de kaptafel of het dressoir van je moeder.
  5. Kristallen glazen – Vind een paar mooie kristallen glazen die perfect zijn voor het serveren van wijn of champagne tijdens speciale gelegenheden.
  6. Oude foto’s – Kijk of je oude familiefoto’s kunt vinden op de rommelmarkt. Het is een leuk idee om een mooie foto in te lijsten en cadeau te geven.
  7. Vintage kleding – Als je moeder van vintage mode houdt, kun je haar verrassen met een prachtige jurk, sjaal of tas.
  8. Antieke snuisterijen – Zoek naar unieke snuisterijen zoals antieke klokken, lampen of vazen.
  9. Handgemaakte items – Op de rommelmarkt zijn ook vaak handgemaakte items te vinden zoals gebreide sjaals of gehaakte kussens.
  10. Gepersonaliseerde cadeaus – Als je op zoek bent naar iets speciaals, kun je op de rommelmarkt ook op zoek gaan naar items die je kunt personaliseren, zoals een gepersonaliseerd sieraad of een gepersonaliseerd fotolijstje.

Als je uiteindelijk geen cadeau kunt vinden dat je moeder leuk vindt, kun je er altijd nog een gezellige dag van maken door samen te genieten van de sfeer en het aanbod op de rommelmarkt. Wie weet vinden jullie allebei iets waar je van kunt genieten! Vergeet niet om op tijd naar huis te gaan om je moeder te verrassen met een bloemetje en een lekker kopje thee..

Succes verzekerd

 

Team Vrijmarkt