Alle handige locaties van de vrijmarkt zondag 14 mei

Parkeer informatie

 • Parkeeradvies voor Bezoekers van de Vrijmarkt Princenhage

  Beste bezoekers,

  Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Vrijmarkt Princenhage. Om ervoor te zorgen dat het evenement soepel verloopt en prettig is voor iedereen, inclusief de lokale gemeenschap, vragen wij uw aandacht voor ons parkeeradvies. Houd er rekening mee dat wij als organisatie geen specifieke parkeermogelijkheden bieden en dat het volgen van de lokale parkeerregels essentieel is.

  Algemene Parkeerinformatie:

  • Volg Lokale Parkeerregels: De gemeente heeft duidelijke parkeerregels die tijdens het evenement gehandhaafd zullen worden. Dit omvat verboden zones, tijdslimieten en specifieke parkeerregelingen. Respecteer deze regels om boetes en sleepacties te voorkomen.
  • Vermijd Overlast: Parkeer niet op grasvelden, in plantsoenen of voor in- en uitritten. Dit kan leiden tot schade en overlast voor de bewoners. De gemeente zal handhavend optreden tegen overtredingen, wat kan leiden tot boetes.
  • Gebruik Openbare Parkeergelegenheden: We raden aan gebruik te maken van openbare parkeerplaatsen en parkeergarages in de omgeving. Dit helpt de verkeersstroom te beheersen en minimaliseert overlast in de woonwijken.
  • Overweeg Alternatief Vervoer: Denk aan alternatieven zoals openbaar vervoer, fietsen of lopen, vooral als u dichtbij woont. Dit vermindert de parkeerdruk en draagt bij aan een prettige ervaring voor iedereen.

  Specifieke Aanbevelingen:

  • Plan Vooruit: Bekijk vooraf de parkeermogelijkheden en eventuele verkeerswijzigingen op de dag van het evenement. De gemeentelijke website biedt actuele informatie over parkeren en verkeerssituaties.
  • Kom Vroeg: Om de beste parkeerplekken te vinden en verkeersdrukte te vermijden, raden we aan om vroeg te komen.
  • Respecteer de Buurt: Houd rekening met de bewoners van Princenhage door rustig en respectvol te parkeren en te bewegen door hun buurt.

  Wij danken u voor uw medewerking en begrip en wensen u een fantastische tijd op de Vrijmarkt Princenhage. Laten we samenwerken om het evenement voor iedereen aangenaam en veilig te maken.

De kaart van de markt

kaart-van-de-markt