Aan deze vrijmarkt, die zoals elk jaar weer in het teken staat van : verzamelen, rommel, curiosa, brocantes, spulletjes uit grootmoeders tijd, antiek, zolder- en schuuropruimingen, kan in principe iedereen meedoen.

De verkoop van nieuwe artikelen, maar ook van groenten en fruit e.d., wordt op basis van gemeentevoorschriften niet toegestaan.

Als u consumptiegoederen zoals frites, ijs, loempia’s e.d. wilt verkopen moet u dit voordien regelen met de organisatie waarbij vaste deelnemers altijd voor gaan. Voor de verkoop van laatst genoemde consumptiegoederen kunt u dit inschrijfformulier dus niet gebruiken en gelden geheel andere tarieven.

De Voorwaarden tot Deelname:

  • De kosten bedragen € 20 per grondplaats van 4 meter lengte. Een grondplaats met overdekte kraam van 4 meter lengte met bovenzeil kan worden gehuurd voor de prijs van € 40. U kunt alleen plaatsen van 4 meter of een meervoud hiervan huren. U kunt maximaal 3 plaatsen (12 meter) reserveren.

Voor de verkoop van consumptiegoederen, na overleg met de organisatie, gelden andere tarieven,

  • Opbouwen kan die dag vanaf 6.00 uur. De sluitingstijd is 17.00 uur,
  • Auto’s en aanhangers mogen i.v.m. gemeentevoorschriften (brandweer) niet achter de plaatsen en/of kramen worden geparkeerd,
  • U bent verplicht uw plaats schoon achter te laten !!!!,
  • Reserveren en betalen uiterlijk zaterdag 18 april 2020 (bankrekening ABN-Amro NL12ABNA0839043554 t.n.v. Stichting Vrijmarkt Breda-Princenhage). Houdt u er rekening mee dat we mogelijk al eerder volzitten. Herinneringen worden niet gestuurd. Niet betaald op 18 april betekent dat de plaats die we voor u in gedachten hadden per 19 april aan iemand anders wordt gegund.
  • De organisatie wijst u er op dat u op geen enkele manier aanspraak kunt maken op een bepaalde plaats. Er kan geen sprake zijn van zgn. “verworven rechten”. Het is aan de organisatie om u daar in te delen waar het de organisatie het beste uitkomt.

Voor meer informatie:

Peter Remie

Jan Hemmer

Kampakker 26 Haagweg 375
4813 PL Breda 4813 XC Breda
076-5144992 076-5220975
Email: Premie01@hetnet.nl  

Stichting  Vrijmarkt  Breda Princenhage

 

Het inschrijfgeld moet op zaterdag 18 april 2020 zijn bijgeschreven op bankrekening: ABN-Amro : NL12ABNA 0839043554  t.n.v. Stichting Vrijmarkt Breda-Princenhage.  Graag betalen onder de naam van inschrijver en/of noem het inschrijfnummer.

Wilt u zeker zijn van plaats; reserveer dan snel want vol is vol.

U heeft pas gereserveerd als zowel het inschrijfformulier als de betaling tijdig door ons is ontvangen. U wordt er nogmaals op gewezen dat u op geen enkele manier aanspraak kunt maken op een bepaalde plaats. De organisatie bepaalt waar u komt te staan. In overleg met de organisatie gelden voor deelnemers wonend op het parcours andere regels.

 De Stichting Vrijmarkt Breda-Princenhage is niet verantwoordelijk voor diefstal, teloorgang en schade aan uw artikelen en of andere bezittingen die door uzelf, door derden, door weersomstandigheden en alles wat hiermede direct of indirect in verband staat wordt aangebracht. Door ondertekening gaat u akkoord met onze voorwaarden.

image_pdfimage_print