Blog

Editie 30 en Moederdag

Zondag 14 mei 2023 zal de dorpskern van Princenhage volledig gevuld met kraampjes en grondplekken. Het is de 30ste editie van de jaarlijkse vrijmarkt en er zijn nog steeds kramen en grondplekken beschikbaar voor degenen die willen deelnemen.

De organisatie achter dit evenement is Stichting Vrijmarkt Breda Princenhage en wij zullen verheugd zijn om de 30.000 bezoekers te verwelkomen op deze speciale editie van de Vrijmarkt in samenwerking met Stichting Evenementen Princenhage die de braderie organiseert. Deze samenwerking zorgt ervoor dat het evenement elk jaar weer een groot succes is.

Het thema van dit jaar is Moederdag, wat betekent dat er allerlei leuke en originele cadeau-idee├źn te vinden zijn voor alle moeders, de echte helden.

Een van de hoogtepunten van de Vrijmarkt is het Peter Remie Plein, dat is omgetoverd tot een foodcourt met een breed scala aan heerlijke gerechten en drankjes. Bezoekers kunnen genieten van diverse culinaire hoogstandjes terwijl ze genieten van de gezellige sfeer van het evenement.

Voor de jongere bezoekers is er de kindermarkt, gelegen aan het Bachmanhof, een straat in de dorpskern. Hier kunnen kinderen hun eigen spulletjes verkopen.

Maar de vrijmarkt staat vooral bekend om de vele kraampjes met antiek en curiosa. Hier kunnen bezoekers hun hart ophalen aan allerlei bijzondere vondsten en schatten. Van oude postzegels tot vintage kleding en van antieke meubels tot zeldzame boeken, er is voor ieder wat wils.

Om het bezoek aan de Vrijmarkt in Princenhage nog makkelijker te maken, maakt Stichting Vrijmarkt Breda Princenhage gebruik van geolocaties. Dit zijn handige links onder marktinformatie op de website, waardoor je gemakkelijk je weg kunt vinden naar de verschillende plekken op de vrijmarkt.

Al met al belooft de 30ste editie van de Vrijmarkt Breda Princenhage een fantastische dag te worden voor alle bezoekers. Dus kom naar de dorpskern van Princenhage en geniet van deze unieke en gezellige ervaring!

Team Vrijmarkt