Welkom bij de Vrijmarkt Princenhage 2024!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we volgend jaar, op 5 mei, een spannende toevoeging aan onze jaarlijkse Vrijmarkt hebben: een open podium! Dit is een geweldige kans voor getalenteerde artiesten om hun vaardigheden te tonen en het publiek te vermaken.

Of je nu een zanger, muzikant, danser, goochelaar, comedian of een andere vorm van podiumkunstenaar bent, we nodigen je van harte uit om deel te nemen aan ons open podium. Dit is jouw moment om te schitteren en je talent met de wereld te delen.

Om deel te nemen, vragen we je om je in te schrijven via ons online inschrijfformulier. Hier kun je wat informatie over jezelf geven, een korte beschrijving van je act geven en eventuele links naar video’s of audiofragmenten van eerdere optredens delen. Op die manier kunnen we een goed beeld krijgen van jouw talent en de diversiteit van de acts die we kunnen verwachten.

Het open podium zal plaatsvinden op een speciaal daarvoor aangewezen podiumgedeelte tijdens de Vrijmarkt Princenhage. Je krijgt de kans om op te treden voor een enthousiast publiek van bezoekers die speciaal komen om van jouw optreden te genieten. Het belooft een dag vol plezier, entertainment en gezelligheid te worden!

Dus, ben jij een artiest die graag het podium betreedt en mensen wil vermaken? Schrijf je dan snel in voor ons open podium en wie weet sta jij straks in de schijnwerpers tijdens de Vrijmarkt Princenhage 2024!

Houd onze website in de gaten voor meer informatie over het open podium en andere spannende activiteiten die we tijdens de Vrijmarkt zullen organiseren. We kijken ernaar uit om jouw talent te ontdekken en samen een onvergetelijke dag te creƫren.

Tot ziens op de Vrijmarkt Princenhage 2024!

Inschrijfformulier