vrijmarkt

Mijn Vrijmarkt bereikbaar voor standplaatsnummers en aanrijroutes

Op zondqh 14 mei vindt de jaarlijkse Vrijmarkt Princenhage plaats, waarbij het centrum van Princenhage wordt omgetoverd tot een grote markt vol met kraampjes en gezelligheid. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en de standhouders hun plek kunnen vinden, is er een handige tool beschikbaar: Mijn Vrijmarkt.

Mijn Vrijmarkt is een webapplicatie waarmee standhouders gemakkelijk hun standplaatsnummer kunnen opvragen en de aanrijroute naar hun plek kunnen vinden. Op de website van Vrijmarkt Princenhage (https://www.vrijmarktprincenhage.nl/uitleg-mijn-vrijmarkt/) vind je een uitleg over hoe je toegang kunt krijgen tot deze tool en hoe je er gebruik van kunt maken.

Het enige wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot Mijn Vrijmarkt is het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld voor de Vrijmarkt. Na het inloggen zie je direct je standplaatsnummer en kun je een plattegrond bekijken met daarop de aanrijroute naar je plek. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om op de dag zelf snel en gemakkelijk op je plek te komen.

We wensen alle standhouders en bezoekers een gezellige en succesvolle Vrijmarkt toe op zaterdag 14 mei!