Blog

Vrijmarkt en Braderie Princenhage staan voor de deur…

14 mei is om de hoek en het team van de Vrijmarkt Princenhage is hard aan het werk om alles voor te bereiden. We zijn erg blij dat we kunnen aankondigen dat Mijn Vrijmarkt, de functionaliteit op onze website, nu online staat. Het enige wat nog ontbreekt, zijn de toegewezen plaatsen. Onderaan het scherm vindt u de knop ‘Print Letter’. Print deze uit en plaats hem achter uw autoruit wanneer u op de markt komt. Meer informatie vindt u onder ‘Belangrijke zaken’ op onze website.

Ook hebben alle markt troubleshooters dit jaar de Vrijmarkt Buddy APP tot hun beschikking. Met deze app kunnen we gemakkelijk marktdata raadplegen. Bent u de weg kwijt of uw kraam? Spreek ons gerust aan en wij helpen u graag, zoals we dat voorgaande jaren deden, maar dan zonder de papieren versie.

We zijn ook druk bezig met het voorbereiden van de bewonersbrief die we dit jaar samen met SEP maken. Zo besparen we weer een boom. Alle aanvragen voor het plaatsen op de reservelijst hebben we verzameld en zodra we hier zicht op hebben, zullen we de e-mails beantwoorden.

We krijgen dagelijks vragen over plaatsnummers, wensen en andere zaken. We beantwoorden deze vragen bijna niet, omdat we bijna bij de finale indeling zijn. U kunt erop vertrouwen dat we alle extra omschrijvingen hebben gelezen. We zijn nu bijna in de Tips en Trucs-fase, dus we kijken uit naar de vrijmarkt van dit jaar.

14 mei belooft een mooie dag te worden. We hopen op een stralende dag zonder regen zoals we de laatste jaren hebben gehad. In 2012 hadden we nog te maken met Pluvius, de Romeinse regengod, maar dat lijkt alweer zo lang geleden. Desondanks zijn we voorbereid op alle weersomstandigheden. Het belooft weer een drukke dag te worden en we kunnen niet wachten om u op onze markt te zien.

We willen u erop wijzen dat we ons verkeerscirculatieplan hebben verbeterd om de chaos van voorgaande jaren te voorkomen. Het is echter belangrijk om via de aangewezen routes te rijden, om opstoppingen en verkeersproblemen te voorkomen. Laten we er samen een leuke en veilige vrijmarkt van maken!

Tot snel,
Team Vrijmarkt Princenhage