Reservering

Maximaal 3 plekken per reservering.

Reserveren en betalen uiterlijk zaterdag 18 april 2020, u heeft een mail gekregen met de details.

Als u een reservering heeft gedaan en u heeft betaald dan kunt u ervan uitgaan dat het geregeld is.

Houdt u er rekening mee dat we mogelijk al eerder vol zitten.

U krijgt een bevestiging van de reservering. NIET van de betaling.

Herinneringen worden niet gestuurd. Niet betaald op 18 april betekent dat de plaats die we voor u in gedachten hadden per 19 april aan iemand anders wordt gegund.

De organisatie wijst u er op dat u op geen enkele manier aanspraak kunt maken op een bepaalde plaats. Er kan geen sprake zijn van zgn. “verworven rechten”. Het is aan de organisatie om u daar in te delen waar het de organisatie het beste uitkomt.

Verkeersregelaars

Als Verkeersregelaar leidt men het verkeer in goede banen. Dit gebeurt door met de armen bepaalde bewegingen te maken richting het verkeer. Verkeersregelaars worden over het algemeen ingezet tijdens grote evenementen. Deelnemers aan het verkeer zijn verplicht om de aanwijzingen van de Verkeersregelaar op te volgen. Politieagenten zijn verantwoordelijk voor het werk van de Verkeersregelaar, en controleert het werk van hen. De verkeersregelaar is er om de stroom in goede banen te leiden, zij zijn er dus voor u.

MijnVrijmarkt

MijnVrijmarkt kunt u raadplegen vanaf 14 mei 2020. Op deze pagina kunt u door het geregistreerde e-mail adres in te vullen, uw standplaats en nummer opzoeken. Dit jaar is de is de letter van uw aanrijroute op uw dashboard. Om de verkeersstroom vlotter te laten verlopen en irritaties te voorkomen, vertrouwen wij erop dat u zich aan ons advies houdt.

Afval

Wilt u uw vuil niet achterlaten maar meenemen naar huis. Voor het klein vuil worden in de middag van de vrijmarkt plastic zakken uitgedeeld. Doe hier uw vuil in en neem het mee huiswaarts. Dan wordt het geen zwerfvuil. Het is dit keer niet zoals andere jaren dat een vuilnisauto uw vuil ophaalt. Wanneer zou blijken dat er toch weer vuil achterblijft en dit van gemeentewegen de volgende dag moet worden opgeveegd volgt een gepeperde rekening aan het adres van de organisatie. E.e.a. zal tot gevolg hebben dat we de prijzen volgend jaar niet gelijk kunnen houden. Het zou zo leuk zijn als we die prijzen eens konden verlagen.

Kraamnummer

Uw kraamnummer staat op de kraam geschreven (etiket) of op het trottoir. Het kraamnummer is ook dit jaar niet gelijk aan het huisnummer.
U dient de kraam uiterlijk voor 09.00 uur in gebruik te nemen. Het kan zijn dat de kraam hierna wordt verhuurd aan een ander. U heeft geen recht op teruggave van uw inschrijfgeld.

Toegang met uw auto

Auto’s en aanhangers mogen i.v.m. gemeentevoorschriften (brandweer) niet achter de plaatsen en/of kramen worden geparkeerd

Uw auto mag uiterlijk tot 8 uur in de ochtend de vrijmarkt oprijden. U moet er voor 8.30 weer af rijden. Daarna moet de vrijmarkt auto vrij zijn. U mag geen auto’s op de vrijmarkt achter u kraam plaatsen. Wij letten er dit jaar extra op en indien nodig verwijderen wij u van de vrijmarkt.

image_pdfimage_print