De Vrijmarkt in Princenhage van 2022.

De organisatie van de vrijmarkt in Princenhage heeft weer een vergunning aangevraagd bij de Gemeente Breda om een markt te mogen organiseren op 22 mei 2022.De organisatie houdt er daarbij wel degelijk rekening mee dat de markt weer niet door kan gaan i.v.m. Corona.
Maar toch aangevraagd want als we te lang wachten zou het wellicht te laat zijn. Niet geschoten is altijd mis. Volg ons daarom op onze site en op facebook.
De Inschrijfkosten in 2022
We kunnen de prijzen houden op het niveau van 2019. Een kraam van 4 meter met bovenzeil zal € 40 en een grondplaats van 4 meter zal € 20 kosten. Auto’s plaatsen achter of naast de kramen is niet toegestaan.
Inschrijven kunt u weer vanaf 9 januari 2022. Inschrijven kunt u via onze site op internet: www.VrijmarktPrincenhage.nl. In verband met de laatste coronamaatregelen kunt U niet meer persoonlijk inschrijven in het Bierreclamemuseum aan de Haagweg. Mogelijk zullen we verplicht worden gesteld om bij binnenkomen uw QR-code te controleren. Houd daar alvast rekening mee.
Er gaat wel iets veranderen
Meerdere mensen vroegen de laatste jaren na inschrijving hun betaalde gelden terug. De één vanwege ziekte, zwangerschap, huwelijk, vakantie e.d., de ander omdat er bijvoorbeeld slecht weer verwacht werd. Tot op heden hebben we, bij een goede reden, het volledige inschrijfgeld terugbetaald als dit verzoek binnenkwam vóór de uiterste betaaldatum. Omdat we tussen januari 2022 en 22 mei 2022 kosten moeten maken t.b.v. de organisatie, zullen we bij afzeggingen niet het volle bedrag kunnen terugbetalen doch slechts 75%.
De organisatie hoopt dat we na twee jaar weer een fantastische markt kunnen organiseren in 2022.
Het Bestuur