Van 2023 naar 2024

De Vrijmarkt 2023 is succesvol afgerond en we willen graag onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft deelgenomen en ons heeft bezocht. Het was een fantastische dag vol gezelligheid, kraampjes en activiteiten in de dorpskern van Princenhage te Breda.

We zijn verheugd om de nieuwe datum voor volgend jaar aan te kondigen: de Vrijmarkt 2024 zal plaatsvinden op 5 mei. Noteer deze datum alvast in je agenda, want we zijn al druk bezig met de voorbereidingen om er een nóg betere en leukere markt van te maken.

Om ervoor te zorgen dat de Vrijmarkt 2024 een groot succes wordt, zijn we momenteel bezig met het evalueren van het afgelopen evenement. We kijken naar alle feedback en suggesties die we hebben ontvangen, zodat we de markt kunnen verbeteren en aan jullie verwachtingen kunnen voldoen. We nemen jullie opmerkingen ter harte en streven ernaar om volgend jaar een nog betere ervaring te bieden.

Daarnaast willen we jullie geruststellen dat we de privacy van onze websitegebruikers serieus nemen. We hebben alle nodige maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gebruikersgegevens veilig zijn. We hebben zorgvuldig alle persoonlijke gegevens verwijderd, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw gegevens niet zomaar op straat liggen. Jouw privacy is voor ons van het grootste belang.

Blijf onze website en sociale media in de gaten houden voor updates en verdere aankondigingen met betrekking tot de Vrijmarkt 2024. We kijken ernaar uit om jullie volgend jaar weer te verwelkomen en samen een geweldige dag te beleven.

Met vriendelijke groet,

Het Vrijmarkt Princenhage-team

Mijn Vrijmarkt bereikbaar voor standplaatsnummers en aanrijroutes

Het enige wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot Mijn Vrijmarkt is het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld voor de Vrijmarkt. Na het inloggen zie je direct je standplaatsnummer en kun je een plattegrond bekijken met daarop de aanrijroute naar je plek. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om op de dag zelf snel en gemakkelijk op je plek te komen.

We wensen alle standhouders en bezoekers een gezellige en succesvolle Vrijmarkt toe op zaterdag 14 mei!

De Vrijmarkt van 2023

Gaat weer van start op Zondag 14 mei! Wij zijn gemotiveerd om er weer een mooie dag van te maken want 2022 was voor ons een bewogen jaar. De onzekerheid van de pandemie had als resultaat dat de markt niet voller was dan anders. Veel standhouders hadden ‘andere plannen’ en het overlijden van Peter Remie bracht veel verdriet met zich mee, hij was immers verantwoordelijk voor de huidige structuur van de Vrijmarkt.

30 edities in 32 jaar is zeker een prestatie die moet worden doorgezet. Om dit te doen zijn Archanchella, Miguel, Wayne en Sander toegetreden tot de stichting. Dit zijn natuurlijk de sleutelfiguren van de afgelopen jaren. Zij stonden elk jaar paraat om de vrijmarkt te laten schitteren en geloof ons, dat is hard werken!

Door de wijzigingen in de organisatie heeft Jan Hemmer besloten af te treden als secretaris van de Stichting Vrijmarkt Breda Princenhage. Wij snappen Jan zijn beweegredenen maar we zijn blij dat we nog altijd op Jan kunnen rekenen. Jan kijkt nog steeds net zo uit naar de 31ste editie als dat wij doen.

Het aankomede jaar is er een van verandering. Er moeten een aantal zaken anders….. we hebben namelijk geleerd van de vorige jaren.

Wij vinden namelijk dat de vrijmarkt in teken moet staan van een mooie dag met herinneringen. We zullen nog niet verklappen wat er allemaal gaat veranderen maar vanaf oktober zullen we u wekelijks op de hoogte stellen. We zullen beginnen met de eerste veranderingen want die zijn al geïmplementeerd:

  • Het contact adres aan de Kampakker komt te vervallen. Het is niet meer mogelijk om je daar in te schrijven.
  • Het oude telefoonnummer van de Vrijmarkt zal niet meer worden gebruikt.
  • Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven via het Bierreclame Museum
  • Vanaf 1 januari is het registreren voor een plaats enkel nog mogelijk via de website. Nadat uw inschrijving wordt geregistreerd zal er direct via Mollie een betaling achteraan komen.
  • Alle gegevens zullen op de contact pagina worden getoond. Vooralsnog zal dit jaar het nieuwe email adres worden gebruikt: organisatie@vrijmarktprincenhage.nl

In de voorgaande jaren startten we normaliter op 1 januari met het ‘project’ vrijmarkt. Dit jaar vinden we het belangrijk dat niemand last heeft van de organisatiewijziging en gaan we ervoor om zo goed mogelijk voorbereid van start te gaan op 1 januari.

Samengevat, vanaf oktober delen we op regelmatige basis de updates en vanaf 1 januari gaan we weer knallen zodat 14 mei een onvergetelijke dag wordt.

 

Team Vrijmarkt.